Starší žáci na turnaji v Polsku skončili na druhém místě!

O uplynulém víkendu 24. – 26.9. se zúčastnili starší žáci HC Zubří turnaje v polském městě Glucholazy. Pořadatelem byl házenkářský oddíl z Orzel Opole, který využil místní podmínky k uspořádání takto velkého turnaje pro tři kategorie (hráči rok narození 2007, 2009 a 2010). Celkem se turnaje zúčastnilo ve třech kategoriích 18 družstev!

Výsledky utkání:

HC Zubří – KADRA Opolskiego 20:22

HC Zubří – Gwardia Koszalin 24:19

HC Zubří – Orzel Opole  21:1

HC Zubří – Libiaž 23:18

HC Zubří – Szaflary 26:18

HC Zubří – Gwardia PSP 24 Opole 28:8

 

Na úvod turnaje jsme se potkali s nejlepšími družstvy na celém turnaji (KADRA Opolskiego a Gwardia Koszalin). Úvod turnaje byl z naší strany ospalý a proto v prvním utkání přišla prohra o dvě branky. Poté naše hra měla vzestupnou tendenci jak v obranné fázi, v přechodu do útoku tak i v postupném útoku. Turnaj splnil naše očekávání kdy jsme dle klubové koncepce u tohoto ročníku střídali obranné systémy 0:6 a 3:3. Zejména obranný systém 3:3 dělal polským družstvům problémy se kterým se nedokázali vyrovnat. Všechny hráče je potřeba pochválit za reprezentaci klubu na tomto turnaji a také za vzájemné povzbuzování mladších žáků v těžkých utkáních.

 

Konečná tabulka:

  1. KADRA Opolskiego
  2. HC Zubří
  3. Gwardia Koszalin
  4. Libiaž
  5. Szaflary
  6. Gwardia PSP 24 Opole

 

Sestava:

Tovaryš M., Klich D., Vičan J., Gašpar D., Skýpala M., Sosnowski M., Karafiát D., Bednárik R., Bayer R., Bayer J., Poruba J., Pšenica T., Houžva J.

 

Trenéři:

Mazáč Josef a Gašpar David

banner2