Reprezentaci čeká finální bitva o MS, vypravujeme oba autobusy

Dvojzápas o mistrovství světa s tradičním rivalem. Češi začnou kvalifikaci se Severní Makedonií na domácí půdě, ve zlínské Sportovní hale Datart přivítají atraktivního soupeře už 13. dubna (20:15). Lístky jsou stále v prodeji, vypravujeme totiž dva autobusy! Své místa si můžete koupit u našeho sekretáře, více níže.

Máme pro vás vstupenky

HC ROBE Zubří do Zlína vypravuje oba své autobusy. Ještě nám pár vstupenek zbylo. Pokud nevíte, co dělat ve středu večer, máme pro vás program. Místa můžete objednat u našeho sekretáře Josefa Maliny – j.malina@hczubri.cz  +420 604 931 934

 

Jaký je soupeř?

Starý známý soupeř, s nímž má národní tým bohatou historii. Češi se s Makedonií utkali v posledních deseti letech v deseti soutěžních kláních, jaká je vzájemná bilance? Extrémně vyrovnaná: čtyřikrát slavil národní tým, čtyřikrát soupeř a dvakrát duel skončil remízou. Reprezentace dotáhla povedený výkon k postupům z kvalifikační skupiny o ME 2018 i ze základních skupin evropských šampionátů 2018, 2020, kdy se s Makedonci potkala. Naopak neúspěšné byly kvalifikační skupina na ME 2016, kvalifikaci na MS 2017 a základní skupiny mistrovství Evropy 2012 a 2014, kde se oba celky střetly. Teď přichází jedinečná šance převrhnout bilanci na naší stranu. Přijďte ve Zlíně reprezentaci podpořit a pomoct jí k vytouženému postupu na světový šampionát.

 

Nominace našich ogarů

Na kemp jsou pozváni Matěj Havran, Šimon Mizera a Lukáš Mořkovský. S posledním zmiňovaným připravujeme rozhovor. Všem gratulujeme k nominaci a přejeme mnoho úspěchů při reprezentaci ČR, ale i našeho klubu!

 

 

zdroj textu: handball.cz

banner2