VYSOKÁ VÝHRA V PRVNÍM PŘÍPRAVNÉM ZÁPASE

 

První přípravné utkání odehráli muži HC ROBE Zubří na půdě slovenského Hlohovce. K utkání jsme zajížděli s prořídlou sestavou, jelikož volno stále čerpají juniorští reprezentanti a také zdravotní stav některých hráčů nedovolí zápasové zatížení. Je nutno dodat, že i Sporta Hlohovec, vedená novým trenérem Štefanem Kelemenem, nastoupila s mnoha novými hráči.

Před utkáním ještě trenér Poloz naordinoval hráčům krátkou tréninkovou jednotku, v podobě intervalových běhů, poté už následovala velmi dynamická rozcvička.

Po vyrovnaném prvním poločase, se v tom druhém projevila naše větší kvalita. Efektivní byla naše aktivní obrana a po chybách soupeře jsme vyráželi do rychlých brejků. K tomu se přidali perfektně chytající brankáři a bylo jasné, že v utkání budeme dominovat.

Výkony většiny hráčů našeho družstva můžou být určitě příslibem do nové sezóny, hlavně mladí kluci dokázali, že mají na to, aby se do budoucna stali pevnou součástí prvního družstva. 

Sporta Hlohovec : HC ROBE Zubří 23:35(12:14)

sestava a branky: Orság, Mizera – Hrstka 5, Korbel 2, Tiller 1, Šustáček 5, Zeman 3, Hybner 4, Šáš, Weber 4, Přikryl 6, Vlk 1, Číž 4

banner2

You may also like...